lørdag 4. oktober 2014

Gullstein, Tustna juli 2014

Her er noen flere bilde fra årets tur (2014) til Tustna. Bildene er tatt i området Gullstein. Her kan dere lese hva som er skrevet om Gullstein på Wikipedia:
http://no.wikipedia.org/wiki/Gullstein

Det første bilde er tatt dagen før de andre bildene som jeg legger ut. Bilde er tatt den 12. juli 2014 kl. 20:28. Her ser en broen (Soleimsundbrua) over til Stabblandet og sundet til venstre er Nordheimsundet.


De to neste bildene er tatt fra Stabblandet og mot Gullstein og fjellet Skarven. Alle de neste bildene er tatt den 13. juli 2014 mellom kl. 14:00 og 16:00.De neste tre bildene er tatt fra Soleimsundbrua. Det første viser fjellet Stabben som ligger på Stabblandet. Det neste er tatt i same retning. De innerste fjellene her ligger i Halsa kommune og det største er Saksa (Blåfjellet). Det siste av de tre bildene er tatt i motsatt retning og en kan se Smøla i det fjerne.
Det neste bilde er tatt fra kirken på Gullstein og viser båttrafikk i Trondheimsleia. Den ligger mellom Aure og Smøla. På Wikipedia kan en lese dette om Trondheimsleia:
http://nn.wikipedia.org/wiki/Trondheimsleia


Det neste bilde viser Nordheimsundet.


Det siste bilde er fra nordsiden av Stabblandet.Min e-post adresse er: hindreiten@gmail.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar